Renovering af kloak

En kloak, som er beskadiget eller af ældre dato, kan hurtig blive et større problem og åbne op for andre problemer som rotter. Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at forlænge din kloaks levetid.

Kloakrenovering gennem strømpeforing

Det er ikke utænkeligt at din kloak over tid bliver ældre og dermed har nemmere ved at påtage sig skader. Er uheldet ude og står du med en skadet kloak, er der større risiko for at få besøg af rotter eller at der kommer oversvømmelse. Det er en rigtig kedelig situation at stå i, når først din kloak er skadet eller utæt.

Derfor er det vigtigt at der reageres hurtigt og at du får kontaktet en uautoriseret kloakmester. En autoriseret kloakmester kan nemlig udligne skader eller utætheder på din kloak med strømpeforing.

Strømpeforing - hvad er det?

Selvom man umiddelbart ville tænke at det havde noget med strømper at gøre, så er det desværre ikke tilfældet. En strømpeforing er i stedet en hinde lavet af polyester, som indsættes i det utætte eller beskadiget kloakrør. Polyester hinden danner dermed et nyt rør, indeni det ødelagte eller defekte rør. På den måde udvides og udfyldes kloakrøret, så det igen vil være tæt og brugbart.

Dette er den nemmeste og mest effektive måde at renovere din kloak på, samtidig med at du undgår at skulle bruge en masse penge på et helt nyt kloaksystem.

Hvornår er det nødvendigt med en strømpeforing?

Der kan være mange grunde til, at det er nødvendigt for dig med en strømpeforing. Ofte er det dog grundet kloakrørenes alder eller hvis de skulle pådrage sig skade. Det vil dog være en autoriseret kloakmester du skal have til at vurdere, om din kloak har brug for en strømpeforing. Det kan være at der skal noget helt andet til.

Uanset hvilken løsning din kloak skal bruge, så er det vigtigt at handle hurtigt. Hvis der først kommer rotter eller oversvømmelser, kan det være dyrt at reparere skaden. Rotter har det med at være svære at komme af med og det vil altid kræve en fagperson til det. Ved oversvømmelser kan der ske vandskader, som også kan være dyre at udbedre. Kontakt derfor en autoriseret kloakmester, som kan komme og kigge på dit problem inden det får vokset sig for stort.

Autoriseret kloakmester

Det kan være lidt en jungle at finde rundt i alle de forskellige autoriserede kloakmestre, der er derude. Det handler om at finde en god og erfaren kloakmester, der kan tage sig af problemerne. De har nemlig både det rette udstyr og de rette kompetencer til at udføre en strømpeforing. Hos J&J Kloak & Belægning, får du netop dette. Du får kompetent og kyndig rådgivning til dit kloakproblem og de har mere end 20 års erfaring som autoriseret kloakmester.