Renovering af have

Har du en have til din bolig og trænger den til en renovering? Læs med her og bliv klogere på hvad en anlægsgartner kan gøre, for at hjælpe dig med at få anlagt en ny have. Med en professionel anlægsgartner er der mange muligheder for at skabe nyt liv til haven, så det bliver et rart sted at opholde sig igen.

Anlægsgartner

En anlægsgartner er en fagmand inden for udarbejdelse af på grå og grønne områder. 

De grå områder vil f.eks. være indkørsel, terrasse, brolægning og belægning af asfalt. 

De grønne områder vil f.eks. være haveanlæg, anlægning af rullegræs, anlægning af blomsterbede, samt træer og buske. 

Med en professionel anlægsgartner kan du således få skabt den komplette løsning til din kommende drømme have.

Anlægning af grå områder

Terrasse

Er du træt af din gamle terrasse som bare ikke har noget spændende at byde på mere? Med en anlægsgartner er der rig mulighed for at få skabt nyt liv til terrassen og dens omgivelser. Du kan godt selv anlægge fliser til din nye terrasse, men der er mange steps som du skal tage hensyn til. 

Derfor anbefaler vi at kontakte en professionel anlægsgartner. De har det rette udstyr, teknikker og erfaring til at fuldføre et flot resultat. Det er specielt vigtigt i forhold til anlægning af fliser. 

Hvis du selv skal anlægge fliser, kan du komme ud for at det ikke bliver plannet helt ud. Med en anlægsgartner er du garanteret en perfekt udplanning. Således undgår du at der kan opstå store vandpytter på terrassen, når det regner.  

Indkørsel

Skal du have en ny indkørsel, så er det værd at kontakte en anlægsgartner. Således kan du opnå den bedste sparing og en professionel udførsel. Dette er vigtigt, da en indkørsel skal kunne holde til meget vægt, da biler skal kunne holde der. 

Dertil er det vigtigt at have det rette underlag, som holder i mange år uden at det går i stykker. Derfor kræves der nogle holdbare løsninger. 

En anlægsgartner kan udføre en bred vifte af opgaver inden for indkørsler. De sørger for at danne det rigtige underlag og planne rigtigt ud, samt at vælge de rigtige fliser, som kan er robuste og kan holde til en stor mængde vægt. 

Anlægning af grønne områder

Rullegræs

Har du et stort areal og har du brugt mange penge på at anskaffe dig rullegræs, så er det også vigtigt at det bliver anlagt rigtigt. En forkert anlæggelse af rullegræs, kan medføre at græsset ikke begynder at gro som det skal. Jo større arealet er på din have, desto mere vil der være behov for en anlægsgartner. De anlægger det ikke bare rigtigt, men gør det også på en væsentlig hurtigere anlæggelsestid. 

Haveanlæg

Vil du gerne have anlagt flere blomster, buske eller træer i din have? Så er en anlægsgartner rig på muligheder, inden for udførslen af flotte haveanlæg. Sammen med dig, kan de lave den perfekte plantegning for din kommende have. Med den perfekte plantegning og udførsel deraf, kan du igen få en smuk have, som er indbydende, fuld af liv og dejlig at opholde sig i.