TAGARBEJDE

Hvorfor skal man renovere sit tag?

Hvis du går og tænker over om dit tag skal renoveres, have en kærlig hånd, eller have et par udskiftninger få steder, har vi her nogle løsninger til dig.

TRÆNGER DIT TAG TIL EN KÆRLIG HÅND?

Det kan være et større projekt at få hele sit tag udskiftet. Der skal træffes beslutninger omkring materialer, holdbarhed, udseende og andre tekniske vanskeligheder. Derfor kan det for mange, være et overvældende projekt, som vil fylde hele hverdag. Der er et par forskellige løsninger man kan komme frem til. Mange vælger at få lavet tagarbejde af professionelle som har en god uddannelse for tagarbejde. Det giver mulighed for en stressfri hverdag, samt sikkerhed på at arbejdet bliver lavet til point og prikke. Der er altid mulighed for at læse mere omkring Tagarbejde til din bolig i Midt- og Vestsjælland.

Når man F.eks. skal vælge et nyt tag, har man nogle muligheder for sig. De 2 mest brugte tag udseende er tegltag og eternittag. Men hvad er forskellen egentlig imellem disse 2 slags tag og hvordan foregår dets tagarbejde?

Hvorfor eternittag?

Man kan vælge at lave tagarbejde med eternittag. Denne løsning er den økonomivenlige mådee at rennovere sit tag på. Der bliver fremstillet eternittag i mange forskellige størrelser og former, så man er sikker på det kan passe lige til husets størrelse og form. Disse tagplader kan gøre selv tagarbejde nemmere. Disse tagplader er stærke og har også en langtidsholdbarhed. Dog ikke lige så lang tid som et tegltag. Bivirkninger ved at have et eternittag kan dog være nedbrydelse med tid i overfladen på taget. Dette kan gøre at taget ikke længere er så pænt at kigge på, som det måske var i starten.

Hvorfor skal jeg vælge tegltag?

Mange vælger denne mulighed, da det har et meget æstetisk udseende. Teglsten har også den egenskab at de ikke kan rådne, samt er uigennemtrængelige i forhold til regn vind i ekstreme vejrforhold. en af ulemperne ved at have tegl kan være vægten. Når der bliver lavet tagarbejde med tegel på et hus, er det vigtigt først at undersøge om huset kan modstå vægten af det kommende tag.

Fordele ved at udskifte eller renovere tag

Ikke flere lappeløsninger

Pænt udtryk for hele huset

Mere energibesparende (en billigere elregning)

Et tag der kan modstå alt slags vejr.