Hvorfor få hjælp til flytning

Her får du alt den information du har brug for, i forhold til flyttehjælp. Vi vil komme ind på, hvorfor flytning kan være besværligt, vigtigheden i at finde det rette flyttefirma, hvad servicen normalt koster og hvilke omkostninger der som regel følger med flytningen.

At flytte bolig kan være en besværlig affære

Det kan være en tung affære, at stå for hele flytningen selv. Uanset om du er en ung studerende, som flytter hjemmefra for første gang, eller forældre, som skal flytte til en større bolig.

Det kan især være besværligt, hvis du har tunge ejendele, som kan være svær at få flytte alene eller sammen med sin familie.
Derfor kan det være en gode ide, at hyre en professionel flyttemand til at gøre arbejdet.

Find et flyttefirma med meget erfaring

Mange danske mennesker vil typisk fravige sig at få hjælp af en flyttemand, fordi de anses som store mænd, der bare kaster rundt med ens ejendele. Det er der desværre også mange tilfælde af, fordi mange flyttefirmaer ikke sætter service og tryghed, som deres prioritet. Det er nemlig essensen for, en god flytteoplevelse.

Om du skal have hjælp til flytning i Rødovre, eller andre steder på Sjælland, så er det en gode ide, at du finder et flyttefirma, der har erfaring og forståelse for den gode service.

Hvad koster en flytning med hele pakken?

Det er lidt forskelligt, hvad en total flytning lander på. Det kan variere, om du skal flytte fra en ejer- eller lejebolig, eller om du skal flytte fra en lejlighed til et hus. Ud fra en analyse på det danske flyttemarked kan man se, at den gennemsnitlige flytning koster mellem 50.000-100.000 kr. 

Der kan være flere forskellige flytteomkostninger

Der er nogle omkostninger, som man ikke kan slippe væk fra, når man hyrer en flytteforretning, til at hjælpe med flytningen. Du kan sommetider finde gode løsninger på opgaverne, så du slipper for at bruge en hel formue på det.

Nedenfor kan du se de omkostninger, som ofte er forbundet med en flytning:

  • Depositum: Hvis du flytter til en lejebolig, så skal du sætte et depositum, som skal dække for malerarbejde, og diverse skader som kan opstå, når du stadig bor i lejligheden.
  • Forsikring: Prisen for din indboforsikring kan ændrer sig, fordi den bliver beregnet ofte ud fra hvor din bolig er placeret. Det kan både være fx etage, område og eventuel størrelse.
  • Opbevaring: Hvis du har brug for at opbevare dit inventar på et lager, fordi du måske ligeså meget plads i dit nye hjem, så er det også omkostninger ved at opbevare det.
  • Nye møbler: Det kan også være du skal have nye møbler, som passer bedre til målene og indretning af din nye bolig.