Plisségardiner

Her kan du læse alt du skal vide om plisségardiner, hvilke fordele der er ved dem og få inspiration til de rigtige for dig og dit hjem. 

Hvorfor vælge plisségardiner?

Plisségardiner er en enkelt og fleksibel løsning, der kan benyttes uanset type af vinduer, Med dets rene og lette udtryk, finder de fleste at plisségardiner passer ind i de fleste hjem, og er en nem måde at regulere lysindfaldet.

Som sagt, så kan et plisségardin passe ind i hvilken som helt vindueskonstruktion -uanset form og placering. Derfor er de særdeles velegnet til vinduer i skæve former som oval, trekantet eller rundt. Samtidig er designet på plisségardinet tilegnet vinduets pasform, så du ikke skal bekymre dig om vinduet vippe eller dreje når gardinet er påsat.

En anden helt stor fordel ved plisségardiner, er alle de muligheder du har for at finde de helt perfekte gardiner til dig og din smag. Der findes et væld af farver, mønstre, kvaliteter og prisklasser, hvilket gør denne type gardin meget alsidigt og der findes helt sikkert et til dine behov. Plisségardinet er designet på en speciel måde, hvor de rene og lige linjer, sammen med floderne, skaber et flot, elegant og sofistikeret udtryk i rummet.

Derudover er plisségardinet også en fleksibel løsning når det kommer til regulering af lysindfald eller indkig. Du kan dermed selv bestemme, hvilken del af vinduet du ønsker skal skærme af. Det kan for eksempel være hvis du ønsker at nyde den sidste sol, men ikke ønsker at forbigående folk skal kunne kigge ind. Så har du altså muligheden for skærme af ved den nederste del og stadig lade solen komme ind øverst.

Typer af plisségardiner

Når det kommer til plisségardiner, findes der forskellige løsninger, så dit gardin matcher dine individuelle ønsker og behov.
Herunder kan du læse mere omkring de forskellige typer, og finde ud af. hvilket der vil passe bedst til dig.

Et helt almindeligt standard plisségardin har en snor i den ene side, som bruges til at styre hvor eller lidt der skal være trukket for.

Ønsker du et gardin uden snoretræk, så findes Easylift-plisségardinet. Her justeres gardinet let ved at du selv trækker op eller ned i det.

Up and Down plisségardinet er det mest populære. Denne type er et udspændt plisségardin, hvor du kan justere gardinet både oppe fra, men også nede fra. Her får du også den smarte snorefri løsning, så du nemt og enkelt kan afskærme for sol eller nysgerrige mennesker.

Hvis du gerne vil kunne betjene gardinet uden selv at skulle justere på det, så kommer plisségardiner også i en elektrisk løsning. Så kan du uden at skulle rejse dig, eller baseret på et specifikt tidspunkt på dagen, skærme af ved hjælp af en fjernbetjening eller app.

Få hjælp til valg af dine plisségardiner

Der er mange ting du skal tage stilling til, når du ønsker nye gardiner – typen af gardin, farve, interaktionen med eksisterende indretning, med eller uden mønster og meget andet. Det kan hurtigt virke uoverskueligt, og en udfordring at finde de helt rigtige. Derfor kan det anbefales at få en specialist til at hjælpe dig med at vælge. De har både den rette viden omkring valg af gardiner ud fra dine ønsker og behov, samt hvordan de vil interagere med det eksisterende interiør.